Oczywiście.Juras_InterFan pisze:Hmmmm no wiesz Twierdzisz ze dla Ciebie Canna i Nesta to 2 najlepszych obrońcow - ale o minionym sezonie mówisz ?
W zeszłym sezonie w/w dwójka była lepsza. Chodzi mi oczywiście o środkowych.Juras_InterFan pisze:No nie powiem ze sa to bardzo dobrzy gracze - ale nasz Cordoba napewno im nie ustępuje i jest młodszy od Canny
A co z tego, że Adriano zakręcił Canna?Juras_InterFan pisze:A co do tego ze Zlatan kręcił cały mecz Samuelem ???
Cały mecz Samuela w takim razie.Juras_InterFan pisze:Hmmmm- przeciez Samuel nie gral calego meczu
Nie można mówić, że sędzie jest kiedykolwiek stronniczy. On jedynie się myli. W tamtym meczu pomylił się na korzyść Interu.Juras_InterFan pisze:Ale swoją drogą pokazał mu w tej akcji jak jest niebezpieczny - a gdyby sędzia był stronniczy lub za Interem jak pewnie wielu fanów Juve myśli - nie gwizdnął by tego
Widzę, że pan czytać nie umie. Z porażką się pogodziłem, taka piłka itp., ale zwróć uwagę na swoje poprzedznie posty ociekające napinką i pychą. Rekord pobił pan BartiX_FCI. Czy naprawdę trudno zrozuzumieć, że ja rozumiem, że Juve przegrało, ale nie rozumiem czemu wy twierdzicie że Inter był lepszy.Juras_InterFan pisze:Co do tego czy jest sens z Tobą dyskutować to raczej nie - bo jesli nie rozumiesz ze porażka to porażka - i nie przyznaję sie punktów za posiadanie piłki , niecelne strzały i iine takie ( np. kręcenie Samuela przez Zlatana) i jedyne kryteriium to strzelenie większej ilości uznanych przez sędziego goli.
Nie no skąd. Czemu tak twierdzisz?Juras_InterFan pisze:Chyba że u Ciebie są dodawane punkty jak jeździe na lodzie ?
Za wrażenia artystyczne ????
Frustrat.Juras_InterFan pisze:Buhahahaha
Obrażasz mnie.Rossi pisze:Wiesz nie wiem ile masz lat zachowujesz sie jak dziecko i to taki starsznie malutkie
Prawdziwy kibic potrafi także przyznać się do błędu sędziego, nawet jeśli był na korzyść jego drużyny. Prawdziwy kibic potrafi uznac, że nawet kiedy to jego drużyna wygrała, to przeciwnik grał lepiej. A Interistow pogratulowałem.Rossi pisze: Juve było lepsze , powiniśmy wygrać itp prawdziwy kibic umie przegrywać z honorem , pogratulować przeciwnikowi i nie doszukiwać sie Bóg wie czego .
W Juventusie słabo zagrał Del Piero. Bardzo słabo. Radzę wam jednak zwrócić uwagę że tylko Juventus strzelił prawidlową bramkę w 90 minutach. Taki szczególik. mecz przegrany - szkoda, ale najbardziej szkoda tej jednej jedynej decyzji sędziego. Złej dezyzji.Rossi pisze: Powinieneś najpierw popatzreć co w twojej drużuzynie nie zagrało , kto zawinił, kto zawalił przy bramce a nie swoje żale wylewać na tym forum.
Ja widzę, że nadal czegoś nie rozumiesz. Więc powtórzę - specjalnie dla Ciebie - Pogratulowałem zwycięstwa Interowi, pogodziłem się z porażką, nie pogodziłem się z twierdzeniem że Inter był lepszy. Mam nadzieję, że coś pisane tak łatwym językiem zrozumiesz.Rossi pisze: Moze kiedys to zrozumiesz albo bedziesz dalej takim kibicem co jest zaślepiony ( nie to żebyś poczuł sie fanatykim co odda zycie za Juve bo zaślepienie to coś innego) .
W końcu o to chodzi w dyskusji. O podpieranie się wypowiedzią kogoś innego. A cytatami będę osdpowiadał bo lubięRossi pisze: I nie odpowidaj cysatami bo to świadczy o tym ze nie umiesz w jedenj ciaglej wypowiedzi wyrazic swoich mysli tylko potpierasz sie wypowiedziami innych.
Dziękuję za wolną rękę, ale obyłoby się bez twojego zezwolenia.Rossi pisze: Ale rób jak chcesz