Witam na poczatku kolege MarcinGol i gratuluje srebrnego medalu.
ale nie bylbym soba gdybym nie zauwazyl
Oczywiscie on sie nazywa Constanzo. ale to pewnie literowka, wiec sie nie czepiamMarcinGol pisze: Franco Costanco
cloner rozumiem, ze grasz "oryginalna" wersja CM 01-02 (tzn. nie ze nie piratem
jezeli chcesz dobrych bramkarzy to ja polecam - naszego Marcina Ludwikowskiego - bardzo dobry i jak dla mnie najlepszy (obok Constanzo) Dionisis Chiotis - na poczatku w AEK Ateny, ale jak masz 2007 rok to pewnie juz w bardzo dobrym klubie.
obroncy - nie bede wymienial tych najlepszych znanych, bo pewnie o nich wiesz (np. Samuel) ale z mniej znanych i bdb to: Isaac Okoronkwo, Assane N'Diaye (tez dobry na DMC), Taribo West (na poczatku za friko), Sebastian Mendez, Gabriel Milito i na razie tylu pamietam
Pomocnicy: Robben - ekstra gra na lewej stronie na DML ze strzalka do AML, na tej samej pozycji tylko z prawej strony niezly jest Kieron Dyer (tez dobry w srodku pomocy i na DMC), zarowno na prawa jak i lewa strone - Diego Quintana, Julius Aghahowa (ten to w ogole chyba najbardziej uniwersalny jest bo gra na kazdej pozycji w ofensywie), na srodku pomocy - Mark Kerr, D'Alessandro, Mirek Szymkowiak (tez na prawa strone), na lewa tez Julio Arca (tez moze grac na obronie), Ezeuqiel Gonzales, Neri Alberto Castillo, Franco Vendrame, z prawej tez Yakubu, Wirtanen (jak masz malo kasy, ale na dobry klub troche za slaby). na pozycji AMC bardzo dobrze sobie radzi Sergey Nikiforenko (w ogole bialorusini sa calkiem niezli w tej grze), Adraninho, Pawel Brozek.
Napastnicy: J. Paiva, To Madeira, TSIGALKO (!!), Brozek.
Ps. sorki ze troche to chaotycznie napisalem, ale co chwile ktos mi sie nowy przypominal i musialem zmieniac