Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 19:04

Rossi pisze:No ty Tomusmc rozumiesz co to jest honor i gratulujesz przeciwnikowi ale przecież Snip czy jak mu tam dalej bedzie sie żalił że Juve powinno wygrać mi sie zdaje że z wiekim takie zachowanie przechodzi człowiek robi sie poważniejszy , potrafi docenić klase rywala itp.

Nie dociera do Ciebie. Naprawdę trudny trochę jesteś do zrozumienia, nie mam pojęcia ile masz lat, ale zachowujesz się, albo starasz się zachowywać jak 12 latek. Nigdzie nie żaliłem się, że powinno wygrać Juve. Juve grało lepiej i należało im się zwycięstwo, ale przegrali co zaznaczyłem w swoim poprzednim poscie mój drogi:
wypada pogratulować Juventusowi, który grał zdecydowanie lepiej od Interu. Brawa dla Vieiry za słupek i za genialne zagrania, brawa dla Zlatana, który wkrecał w ziemię Samuela, i brawa dla Interu, bo wygrał...
Ole!
Rossi pisze:Widze że niektórym ciężko przychodza porażki. Ja tez jestem wiernym kibicem ale jak moja ukochana druzyna przegra to pierwsze do nich mam pretensje i myśle co w moim zespole nie zagrał a nie ja Snip skłądem żale na sedziego i przeciwnikow
wypada mi teraz zacytować ulubiony tekst Interistów - "buhahahaha". Jak mogę zwalac jakąkolwiek winę na piłkarzy skoro Ci w niczym nie zawinili? Jestem bardzo zadowolony z ich gry, i tylko przez jeden jedyny błąd przegrali mecz. Błąd przy bramce Chimentiego, ale kiedy wróci Buffon będzie lepiej. Dodam może, że strzał Verona to bodajże drugie uderzenie na bramkę Juve, więc wszelkie złe słowa na zawodników Juve są niestosowne. W zespole wszystko było dobrze, zostaliśmy skrzywdzeni przez sędziego przez co mecz przegraliśmy. Zawodnicy Interu są wielce honorowi. Szczególnie spluwacz Samuel.
Rossi pisze:Przecież jak Juventus przegrał to w tym zespole był decydujacy mankament który zaważł o wyniku to chyba normalne że zwycieżców sie nie rozlicz tylko przegranych
Nie chciałbym byc jakiś ten tego, ale wytłumacz mi o co Ci chodziło w tym zdaniu?

Wróć do „Włochy”