Bo sędzia nie uznał prawidłowo zdobytej bramki. Temat rzeka. Bawisz się dalej?Rossi pisze:Jeżeli twój Juve grał tak świetnie to dlaczego nie wygrał???
Sędzia nie był cacy i skład nie był cacy.Coś musiało nie grac skoro nie wygrał bo jak by wszytsko było cacy to by ich pojechali
Człowieku rozbawiasz mnie coraz bardziej. Wielokrotnie w swoich postach na temat tego meczu podkreślałem, że sędzia miał prawo się pomylić, ale widocznie znów nie chciałes tego zauważyć.Rossi pisze:Wszystko zganiasz na sedziego kazdy trener by cie wysmiał z takimi tekstami sedzia to człowiek raz sie myli na twoja korzysc raz na przeciwnika i to jest nieuniknione skoro była zdecydowna przewaga Juve powinni sztrelić wiecej bramek a tak nie było.
Nie to wyrwane z kontekstu zdanie. Poza tym gdybym się żalił nawrzucałbym na sędziego, a tego nie robię. Pomyśl. Nie boli.Rossi pisze:co to nie żale
Masz u mnie piwoRzuR pisze:tu masz racje--->tyle tylko ze texty interistow ze nas OGRALISCIE czy DALISCIE LEKCJE FUTBOLU (chyba twoj ziomek Juras cos takiego bełkotał) sa po prostu zenujace!