Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 20:09

Rossi pisze:Widze ze niedawano podłapałeś słowo dyletant już trzeci raz w twoim posici widze ten zwrot w stosunku do userów jestes super
Dzięki. Niestety nie ma innego słowa, którego mógłbym użyć w stosunku do Ciebie i nie dostać WP.
Rossi pisze:To mój ostatnio post do człowieka któy przez niektórych był uważany za " posimiewsiko forum" ciekawe czy słusznie
Khy...Khy... Powiedział czlowiek nie potrafiący posługiwać się poprawnie słowem pisanym i zwracające mi uwagę! Ole!
Rossi pisze:Odpowiadasz cytatami bo nie umiesz w ciagu zdan wyrazić swoich mysli
Odkryłeś mój sekret. Nie potrafię. tylko czy nie zaciekawiło Cię to, że tak mi wygodniej? Poza tym idzie wyczuć, że gul Ci lata, dlatego robisz teraz za frustracika.
Rossi pisze:I dalej żyj w zakłamaniu też przykre. Nic nie odciera ale chyba to cecha kibców Juve bo widza tylko swoj klubik
Małe frustru. Normalka. Zero argumentów. Normalka. Przykre.
Rossi pisze:Wiec konicze te OT wyśmiewajac prosto w twarz "kolege" snipa
Nigdy nie byłem Twoim kolegą i nim nie będę, jeśli oczywiście miałes mnie na myśli, bo ja jestem Snipp!
Rossi pisze:Koniec * * * * Chyba ze znowu dasz popis swojej inteligencji i wiedzy to wtedy ...
Śmiesz mi grozić? :lol1:
Rossi pisze:... odpoczywaj w pokju wiecznym
Narazie odpocznę w moim.

Wróć do „Włochy”