Dzięki. Niestety nie ma innego słowa, którego mógłbym użyć w stosunku do Ciebie i nie dostać WP.Rossi pisze:Widze ze niedawano podłapałeś słowo dyletant już trzeci raz w twoim posici widze ten zwrot w stosunku do userów jestes super
Khy...Khy... Powiedział czlowiek nie potrafiący posługiwać się poprawnie słowem pisanym i zwracające mi uwagę! Ole!Rossi pisze:To mój ostatnio post do człowieka któy przez niektórych był uważany za " posimiewsiko forum" ciekawe czy słusznie
Odkryłeś mój sekret. Nie potrafię. tylko czy nie zaciekawiło Cię to, że tak mi wygodniej? Poza tym idzie wyczuć, że gul Ci lata, dlatego robisz teraz za frustracika.Rossi pisze:Odpowiadasz cytatami bo nie umiesz w ciagu zdan wyrazić swoich mysli
Małe frustru. Normalka. Zero argumentów. Normalka. Przykre.Rossi pisze:I dalej żyj w zakłamaniu też przykre. Nic nie odciera ale chyba to cecha kibców Juve bo widza tylko swoj klubik
Nigdy nie byłem Twoim kolegą i nim nie będę, jeśli oczywiście miałes mnie na myśli, bo ja jestem Snipp!Rossi pisze:Wiec konicze te OT wyśmiewajac prosto w twarz "kolege" snipa
Śmiesz mi grozić? :lol1:Rossi pisze:Koniec * * * * Chyba ze znowu dasz popis swojej inteligencji i wiedzy to wtedy ...
Narazie odpocznę w moim.Rossi pisze:... odpoczywaj w pokju wiecznym