CM 2001/2002

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sie 2005, 21:21

To tak.
Taktyka: Szczerze mowiac nigdy nie gralem taka jak Twoja. I raczej nie zagralbym :D :wink: Chodzi glownie o to, ze jak dla mnie kluczem w tej grze sa akcje oskrzydlajace - zawsze w moich druzynach najwiecej asyst mieli boczni pomocnicy, lub tez czesto boczni obroncy. u Ciebie jak widac skrzydlowych nie ma w ogole, a jest tylko 2 "falszywych" bocznych pomocnikow - dla mnie blad (tym bardziej, ze masz na lawce Piresa, ktory, o ile pamietam, w Deportivo swietnie mi sie kiedys spisywal - wlasnie jako skrzydlowy a takze Ljungberga i Guigou). Poza tym, tych dwoch AMC ze strzalkami do MC to tez (jak dla mnie) pomylka. grasz wtedy jednym napastnikiem i praktycznie jednym AMC - jak na Wlochy chyba malo. jezeli juz zdecydowales sie na 3 AMC to proponowalbym te strzalki dac "do gory". Jak dla mnie, to tez szkoda Ronaldinho na wysunietego napastnika. to jest zawodnik z duza kreatywnoscia, dobrymi podaniami, technika, dryblingiem, crossingiem i u mnie zawsze gral na AMC ze strzalka miedzy dwoch napastnikow. wtedy nie dosc, ze walczyl o krola strzelcow to jeszcze byl w czolowce w lidze wsrod astyst. na pozycje Ronaldinho u Ciebie bardziej nadawalby sie Inzaghi z lawki. i to chyba tyle o taktyce.
Sklad: bramkarz - jeden z lepszych w tej grze, ale nie zdziwie sie jak lapie duzo czeronych kartek :wink: obrona - tez bez zarzuty - zdecydowanie czolowka. defensywni pomocnicy (u Ciebie dwoch - no prosze, jaka niespodzianka :wink: :lol: )- o ile Kaluzny bdb w tej grze, to Hargreavesa chyba nigdy nie mialem w dryzynie i szczerze mowiac za duzo o nim nie powiem. pomocnicy - Matuzalem to gra dobrze chyba tylko w Piacenzie, przynajmniej jak ja go zawsze bralem do druzyny to gral kiche. Seedorf - dla mnie bardziej MC, typowy playmaker. Ljungberg - raczej skrzydlowy, chociaz tez uniwersalny, Farinos - nie wydaje mi sie. o Ronaldinho juz pisalem.
Gallas - chyba ok, chociaz tez nigdy nim nie gralem, tego Maldonado to w ogole nie znam, Guigou, Lampard - sredniacy, Pires, Inzaghi - bdb.

Gdybym mial grac tym "potencjalem" ktory posiadasz to zagralbym tak:
-----------------TOLDO-------------------
-------Lassissi--Nesta--Cordoba--------
Ljungberg---------------------------Pires
-----------Kaluzny---Seedorf------------
--------------Ronaldinho-----------------
---------Inzaghi-------(jakis dobry napastnik- postawilbym na Tsigalko)

I Pires i Ljungberg ze strzalkiami do AML i AMR a Ronaldinho miedzy napastnikow.
Ps. I love this game!! :D

Wróć do „Hyde Park”