Trzeba trzymać kciuki za Krystynę i spółkę, bo z Chorwacją to nas nie widzę(chociaż dyspozycja dnia na tym etapie ma ogromne znaczenie).
Milik i Lewy na razie rozczarowują totalnie, po tym drugim można i trzeba spodziewać się dużo więcej. Niestety, póki co kicha. Jeden, dwa mecze można sobie tłumaczyć nazwiskiem i kryciem, ale Ronaldo, Bale czy inni też mają nazwiska. Liczyłem na przełamanie Roberta w tym meczu.
Staram sie postawić w jego sytuacji i wiem, że czuje wkurwienie i rozgoryczenie, bo on nie dochodzi do takich sytuacji jak Milik a jestem pewien, że z Niemcami czy dziś na pustą bramkę by, z palcem w tyłku, wykorzystał.
Nawałka też coś zwlekał ze zmianami, ale chyba po 90 minutach czuł, że mogą być karne więc zostawił Milika. Osobiście wrzuciłbym za plecy Roberta Zielaka, przy tej dyspozycji Arka nie byłaby to strata a wzmocnienie.
Za Grosika wpuściłbym Kapustkę a nie parodię Peszkę, ale to nie ja decyduję.
Jedziemy jak Grecja, póki co, ale szczęściu trzeba pomóc więc liczę, że Milik dostanie liście a reszta wyciągnie wnioski z dzisiejszego meczu, meczu który mozna było zamknąć w 90 minutach.
Brawo Fabian, dla mnie zawodnik meczu. Wielkie brawa też dla Pazdana, w pizdeczkę stoper, nic dodać nic ująć.
Shakiri bramka turnieju.