SZWAJCARIA - POLSKA (1/8 FINAŁU: 25.06.2016 - 15.00)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

SZWAJCARIA - POLSKA (1/8 FINAŁU: 25.06.2016 - 15.00)

Post autor: Dr.Football1 » 26 cze 2016, 1:16

Dwa slowa na zimno.

Trzeba przyznac, ze jak juz stracilismy tego gola na EURO, to w wielkim stylu. Ciezko bedzie ustrzelic cos lepszego.

Tak samo ciezko bedzie zaliczyc lepsza interwencje od tych dwoch Fabianskiego. Ciezko powiedziec ktora byla trudniejsza, ale ja osobiscie postawilbym chyba na wolnego Rodrigueza.

Nie wiem czy ktos pisal, bo nie chce mi sie wertowac calego tematu, ale dla Was nie powinno byc czerwonej dla Schara po bandyckim wejsciu w nogi Lewego? Clattenburg sporo u mnie traci. Ja wiem, ze angielskie sedziowanie i tym podobne, ale badzmy powazni. W finale LM popelnil identyczny blad, nie wyrzucajac Ramosa za faul na Griezmannie w ostatnich minutach regulaminowego czasu.

Ogolnie w pierwszej polowie zagralismy jak Atletico - dyscyplina, wybieganie, defensywa i grozne kontry. W drugiej polowie zagralismy zas... tez jak Atletico - ok, mamy wynik, zamurujmy sie, wybijajmy po autach, a nuz sie uda. W dogrywce tez kurna Atleti - byle do karnych.

Ogolnie zagralismy bardzo dobre 45 minut i bardzo slabe 75 minut. Dopisalo troche szczescie oraz SuperFabian w bramce, ale jakos malo mi to przeszkadza dzisiaj. Jestesmy w cwiercfinale mistrzostw Europy.

Wróć do „FAZA PUCHAROWA”