Uwierz mi, czytając te słowa trzymam się biurka, żeby nie spaść.Juras_InterFan pisze:Nie no ludzie - ten Snipp mnie dzis rozbawil do łez
Z łona polskich kobiet. Nie wnikajmy skąd bierze się w łonie.Juras_InterFan pisze:Skąd sie taka młodzież bierze w naszym kraju ?
Tak, nawet starsza!Juras_InterFan pisze:No o ile to już mlodzież
Nie staram się. Ja nabijam!Juras_InterFan pisze:Stara sie nabijać
Lubię to. Po co mi kobiety? Wolę sobie robić dobrze rozdrabnianiem postów takich jak ten!Juras_InterFan pisze: rozdrabniając posty i wtrącając co jakis czas 2-3 wyrazy
Nie całe. Są jeszcze inne rzeczy, ale nie wnikajmyJuras_InterFan pisze:W sumie to sam sie sobie dziwie ze zamiast klasc się juz spać - bo rano do pracy to pisze post na temat jakiegoś człowieczka którego prawdopodobnie całym młodzieńczym życiem jest to forum
To mało! Sa tacy, którzy choćby dzisiaj nabili ich 60, muszę nad sobą popracować.Juras_InterFan pisze:W ciągu 2 miesięcy nabił juz niemal 200 postów
Nie uważam jakoby były śmieszne, ale dziękuje za opinię. Poza tym świetnie przewidujesz przyszłość. OLE!Juras_InterFan pisze:Za chwileczke rozdrobni mój post i bedzie wtracać w nim swoje "smieszne" uwagi
Ty chyba też nie potrzebujesz kobiet, a starcza Ci forumJuras_InterFan pisze:Ehhhhhhhhh
Dyskutuję z Interistami. Robię sobie dobrze cytując Twoje wypowiedzi. Chyba tyle...Juras_InterFan pisze:Powiem kulturalnie i z szacunkiem -
Żal mi Ciebie i mam nadzieje że już nie bede musial komentować Twoim postów - tak więc zastanów się jaki jest temat tego działu i co w nim robisz ???
Kolega nie wie co to forum?Juras_InterFan pisze:Czy być moze istnieje dział nawiązujący do klubu któremu kibicujesz ?
Nie, nie muszę, ale jeste jeden zasadniczy powód - tak mi sie podoba.Juras_InterFan pisze:Czy musisz ti rozdrabniać posty
Dziękuję i żeby nie było Ci przykro Ciebie także pozdrowię.Juras_InterFan pisze:Pozdro dla "normalnych" forumowiczów
Ja nabijaczem? O tak! Nie ja piszę dzienie po 40 postów, a te krótkie zostawiam na działy w których takowych się nie liczy. W innych cytuję wypowiedzie takie jak ta i robię sobie w ten sposób dobrze.Juras_InterFan pisze:Nie ważne czy kibiców Inter, Milanu, Juve czy każdegokolwiek klubu - a nie dla nabijaczy