Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 23:46

Juras_InterFan pisze:Nie no ludzie - ten Snipp mnie dzis rozbawil do łez
Uwierz mi, czytając te słowa trzymam się biurka, żeby nie spaść.
Juras_InterFan pisze:Skąd sie taka młodzież bierze w naszym kraju ?
Z łona polskich kobiet. Nie wnikajmy skąd bierze się w łonie.
Juras_InterFan pisze:No o ile to już mlodzież
Tak, nawet starsza!
Juras_InterFan pisze:Stara sie nabijać
Nie staram się. Ja nabijam!
Juras_InterFan pisze: rozdrabniając posty i wtrącając co jakis czas 2-3 wyrazy
Lubię to. Po co mi kobiety? Wolę sobie robić dobrze rozdrabnianiem postów takich jak ten!
Juras_InterFan pisze:W sumie to sam sie sobie dziwie ze zamiast klasc się juz spać - bo rano do pracy to pisze post na temat jakiegoś człowieczka którego prawdopodobnie całym młodzieńczym życiem jest to forum
Nie całe. Są jeszcze inne rzeczy, ale nie wnikajmy 8).
Juras_InterFan pisze:W ciągu 2 miesięcy nabił juz niemal 200 postów
To mało! Sa tacy, którzy choćby dzisiaj nabili ich 60, muszę nad sobą popracować.
Juras_InterFan pisze:Za chwileczke rozdrobni mój post i bedzie wtracać w nim swoje "smieszne" uwagi
Nie uważam jakoby były śmieszne, ale dziękuje za opinię. Poza tym świetnie przewidujesz przyszłość. OLE!
Juras_InterFan pisze:Ehhhhhhhhh
Ty chyba też nie potrzebujesz kobiet, a starcza Ci forum :>
Juras_InterFan pisze:Powiem kulturalnie i z szacunkiem -
Żal mi Ciebie i mam nadzieje że już nie bede musial komentować Twoim postów - tak więc zastanów się jaki jest temat tego działu i co w nim robisz ???
Dyskutuję z Interistami. Robię sobie dobrze cytując Twoje wypowiedzi. Chyba tyle...
Juras_InterFan pisze:Czy być moze istnieje dział nawiązujący do klubu któremu kibicujesz ?
Kolega nie wie co to forum?
Juras_InterFan pisze:Czy musisz ti rozdrabniać posty
Nie, nie muszę, ale jeste jeden zasadniczy powód - tak mi sie podoba.
Juras_InterFan pisze:Pozdro dla "normalnych" forumowiczów
Dziękuję i żeby nie było Ci przykro Ciebie także pozdrowię.
Juras_InterFan pisze:Nie ważne czy kibiców Inter, Milanu, Juve czy każdegokolwiek klubu - a nie dla nabijaczy
Ja nabijaczem? O tak! Nie ja piszę dzienie po 40 postów, a te krótkie zostawiam na działy w których takowych się nie liczy. W innych cytuję wypowiedzie takie jak ta i robię sobie w ten sposób dobrze.

Wróć do „Włochy”