juras:
wyjasnijmy sobie jedna kwestie
nie napisalem Inter z malej--->z malej napisalem interisci (internisci:) ) czyli ludzie ktorzy sa na tym forum i maja sie za kibicow neroazzurich,jezeli mowa o szacunku to na moj zaden z nich (a napewno nie ty napinaczu) na razie nie zasluzyl bo daje lekcje bucowania,nie potrafiac sie wlasciwie cieszyc ze zwyciestwa(nawet jeden z was przyznal ze treze gola strzelil prawidlowo przy tym naturalnie pozwalajac sobie na podjazdy ile to nam sedziowie nie pomogli)...
ale to chyba jest normalne prawda?dwa puchary w takim czasie to troche za duzo jak na was by przyjac je z godnoscia...i chociaz nutka obiektywizmu...
nie martwcie sie,mam nadzieje ze Stara Dama nie dopusci do takiej sytuacji swietujac scudetto nr 29,a wy znow bedziecie czuli sie jak u siebie na miejscu 3-5...tam wiecie jak sie zachowac prawda?:>
tak notabene to ja jak widac niezbyt dlugo jestem na forum,nie zdazylem wiec poznac sie kto jest jego POSMIEWISKIEM ?tak? ale widze tylko ze dosc niezdarnie staracie sie odpierac ataki kolegi snipa...
Pozdrawiam
FORZA JUVEEEEE !!!