EURO 2016 - HOOLS

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

EURO 2016 - HOOLS

Post autor: cloner » 03 lip 2016, 16:02

ycu pisze: No i właśnie o to cloner chodzi, że nie mam pojęcia o jakimś pakcie, a chcę pójść (hipotetycznie) na mecz reprezentacji, ubieram koszulkę Lechii, bo jestem z Gdańska i tylko taką mam
A ja mam koszulkę tylko Eltona Johna, ładnie śpiewa, a na koncert Black Sabbath chcę iść z ciekawosci, grają (hipotetycznie) w moim mieście.
ycu pisze: Dlaczego mam za to dostać w ryj?
Bo takie zasady wymyśliły pierwsze kluby kibica w latach 70. w naszym kraju i nic się do tej pory nie zmieniło.
ycu pisze: Dlaczego Ty usilnie bronisz nawet najgorszych kibiców, skoro samego Ciebie zapewne wkurza to, że opinia o kibolach jest tak dramatyczna właśnie przez ich zachowania. Nikt by tu Ciebie z nimi nie utożsamiał, jeśli potrafiłbyś nazwać bydło bydłem. Nawet jeśli to Twoi koledzy.
Kogo usilnie bronię?

PS w czwartek Zagłębie Lubin i Cracovia rozpoczęły pierwsze mecze w eliminacjach pucharów, czemu wy pikniki, którzy uważacie się za lepszych nie byliście na meczu?

Ubek: ale to tylko Wisła, która nigdy paktu nie ogarniała. Teraz dołączył do nich Ruch i Widzew. Z tego co się dowiaduje to raczej nie będzie to lubiane trio.

Wróć do „Inne”