....masz wpisane zawod informatyk i rocznik 78 a nie wiesz co to post?Juras_InterFan pisze:
Usunąć ten Post ?
Post o Interze Mediolan któy liczy sobie juz 102 strony i jest juz kontynuowany od dluuugiego czasu ???![]()
...wcale bym sie nie zdziwil gdyby sie okazalo ze twoja metryka jest jakąś dekadę krótsza...
bardzo...szczegolnie taki wniosek mozna wyciagnac po obejrzeniu tabeliJuras_InterFan pisze: Juve - kóry w ostatnich latach nam o dziwo wardzo leży![]()
koncowej...
Juras_InterFan pisze: Przypominam od 3 lat bez porazki z Juve!
Przypominam-->od 14 lat bez Scudetto:D
a teraz do tematu czyli szanse interu--->są wg mnie większe niz Juventusu,Inter dokonał naprawdę imponujących wzmocnien i bedzie naprawde ciezkim przeciwnikiem...jednak pamietam juz czasy gdy neroazzuri mieli lepsza pake i niestety brakowalo im tego CZEGOS co cechuje prawdziwe druzyny...jak bedzie w tym roku?na razie wygladacie naprawde niezle
moim zdaniem najwieksze szanse przed tym sezonem ma Milan-jest to druzyna naprawde swietnie poukladana,dokonala niebotycznego wzmocnienia w postaci Gilardino i jest to wg mnie najwiekszy predendent do tytuly
co do szans Starej Damy to oceniam ją trzezwo na trzecie miejsce,chociaz serce mam w bialo-czarne pasy...poczatek sezonu bez Gigi Bufonna (wcale bym sie nie zdziwil gdyby sie okazalo ze Abiatti robi krecia robote
AVE JUVE !!!