Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 23 sie 2005, 15:21

Mój głos oddałem na Juventus. Z sympatii do tego klubu ;) Nie mogę na tak wczesnym etapie dać jednego faworyta. Jest parę bardzo silnych drużyn z świetnym składem.

Barcelona - gra piękną piłkę potrafi wygrać z każdym, ale potrafi też z każdym przegrać. Najsłabszy punkt to oczywiście obrona, które na razie nie przypomina monolitu.

Milan - zespół, który co rok jest faworytem co jest zresztą uzasadnione. Duże wzmocnienia w ataku ( Gilardino, Vieri). Ciężko znaleźć słaby punkt zespołu.
Niektóre mecze jednak Milan jakby odpuszczał - i tu jest szansa dla przeciwnika. Nie musę chyba przypominać meczów z Deportivo, L'poolem, PSV.

Real M. - czy Luxe ułoży ten "zespół" w całość?? Jeśli tak to możemy być świadkami wielkiego powrotu Królewskich.

Juventus Turyn - Podobnie jak Milan - Juve rok w rok jest faworytem. Wzmocnienie Vieire sprawa, że słabych punktów ta drużyna po prostu nie ma. Tylko czy kontuzje nie powstrzymają Bianconerich przed tryumfem.

Chelsea - Zespół Mourinho z biego wskoczył do światowej czołówki. Trzeba się z nimi liczyć. Tylko jakoś takiego napastnika z prawdziwego zdarzenia brak.

Man Utd - Wszystko zależy od tego jak drużyne ułoży trener

Arsenal - j.w.

Inter - j.w.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2005, 15:59 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”