FMy

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 15:33

Dobra zwracam się do Was o pomoc, bo coś mi nie idzie tak jak powinno. Gram Villarreal, pierwszy sezon 3 miejsce, elegancko idą przygotowania do sezonu, w spraingach strzelam dużo bramek, w kwalifikacjach do LM ogrywam Dynamo Kijów w dwumeczu 11:4. Początek sezonu dwa mecze 6 pkt, 7 strzelonych goli i... coś się zacięło :? Przyszedł mecz z Porto w LM. Wynik 0:0 :x Statystyki po meczu: 32 strzały (13 celnych). Nic,myśle wypadek przy pracy. Mecz ligowy z Malagą, porażka 1:0 :evil: i podobna sytuacja jak w meczu z Porto, no może troche mniej strzałów. POtem przyszło zwycięstwo 2:0 nad Valencią, ale również fatalna skuteczność, gole strzelone dopiero w 82 i 86 minucie. Remis z Sociedad, znowu 0:0 (fatalna skuteczność), zwycięstwo z Betisem 2:1, zwycięski gol w 96 :!: min., remin 2:2 z Juve i porażka 2:0 z Barcą. W tych wszystkich meczach stworzyłem pełno sytuacji niemal stuprocentowych, sam na sam itp. Ale wszystko strzelają w bramkarza albo obok. Nie mam pojęcia co się stało. Wcześniej było super ze skutecznością. Poradźcie coś, może jakiś specjalny trening, jakieś ćwiczenie (tylko nie zeby brać z fmcm.pl). Co mam robić :?: :?

A i wiecie może kiedy zawodnik dostanie obywatelstwo hiszpańskie :?: Bo w kadrze na mecz może być tylko 3 Cdz, a ja mam 6 i wszysycy nadają się do gry. Może coś trzeba zrobić, zeby dostał obywatelstwo?

Wróć do „Hyde Park”