Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 15:52

TwisT_ReD pisze:Chcialbym zaznaczyc ze moj avatar nie pochodzi z 1997 tylko z biezacego roku
Nie no co ty?? naprawde?? :shock: ale mnie zaskoczyles... no popatrz... :? co z Ciebie za kibic Legii jezeli nie wiesz o jakim meczu z 1997 roku mowilem... radze poszperac w necie, albo zapytaj kogos starszego, bo Ty rzeczywiscie mozesz nie pamietac...
TwisT_ReD pisze:Nikt nie ma wynikow meczu, ale ja w ten sposob sie wyrozniam i jestem oryginalny
Oryginalny jak wszyscy kibice Legii, ktorych argumentem na to, ze Legia jest "najlepsza" jest wlasnie wynik tego meczu... Daj sobie wynik meczu z Odra z ubieglego sezonu, dopiero wtedy bedziesz oryginalny!
TwisT_ReD pisze:Wybralem go bo mi sie podobal i nie jest fikcyjny tylko prawdziwy
A jake znaczenie ma tu fikcja?? ja mam wybitnie fikcujny, wiec tez zle?? ciekawe podejscie.
a poza tym, Twoj podpis tez jest fikcyjny...
TwisT_ReD pisze:a kolezanka napisala bzdury wiec to mozna nazwac zalosnym.
To sie nazywa satyra. taki przesmiewczy kawalek, wyolbrzymiajacy wady, ktore tu niewatpliwie zostaly wskazanie.
cloner pisze:no i masz racje, ale ..... wiekszosc kibicow pisze same glupoty, dlatego my wspominamy o kompleksach
Jezeli wiekszosc pisze glupoty, to w jakich kategoriach nalezy rozpatrywac to:
cloner pisze:MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA
LEGIA NAJLEPSZA JEST
LEGIA TO JEST POTEGA
LEGIA CWKS
Podpowiem - tez glupota.

Wróć do „Polska”