FMy

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Niklos » 23 sie 2005, 16:44

k@li pisze:Moze uznacie ten post za głupi ale... i tak go napisze - bo to forum, ten temat to moja ostatnia deska ratunku, otóż dzisiaj zainstalowałem sobie ( już 3-ci raz) FM 2005, już trzy-krotnie próbowałem walczyć z tą grą ale zawsze mnie denerwowała (bo nie wiedzialem jak mam grac :roll: ) i ją odinstalowywałem :evil: , ale jak tak czytam jak dużo osób w to gra i wszyscy którzy się nauczyli w nią dobrze grać chwalą jaka ona to świetna, pomyślałem że i ja spróbuję ostatni raz, więc zainstalowałem giere i pierwsze co zrobiłem to zaczełem szukać stronek o fm 2005 i kumple poradzili mi centrumcm.org ---> ale nie wiadomo dlaczego ta stronka mi się nie ładuje :cry: , a tam ponoć są najlepsze porady dla początkujących :roll: w sumie to patrzyłem tez na kilka innych stronek o fm ale takie porady jak oni tam pisza to ja mam w d****, dlatego pytam was drodzy koledzy z forum :lol: nie no tak na serio to może mi ktoś napisac kilka porad dla poczatkujacego ??? Aaaa i jeszcze jedno zaczęłem grę ( tzn. wybrałem i jak narazie rozegrałem jeden mecz tow. przed sezonem oczywiście ) Widzew Łódź i moja prośba to: czy ktoś mógłby mi napisać co zrobić na początku, czyli: jaka ustawić taktykę, kogo wybrać do składu ( i jak to w ogóle zrobic :lol: ) jakie transfery porobić ( i jak ) dodam że zarz ąd przyznał mi na transfery 10 tys E, i tym podobne rady... proszę niech ktoś mi pomoże wkroczyć w świat FM. Zgóry wielkie dzięx.
PzDR.
1.Ustaw taktyke ja polecam ustawienie 4-1-2-1-2 z defensywnym pomocnikiem i ofensywnym pomocnikiem
2.Ustaw Trening
3.Moim zdaniem jest lepiej ustalić wszystko po swojemu bo gdy osiagniemy sukces to mamy zadysfakcje dużo większą niż gdyby ktoś na powiedzial kup tego i tego .. Ja polecam ci Marcina Stanislawskiego :) Ofensywny pomocnik swoją grą , u mnie Szymkowiaka posadzila na ławie.

Wróć do „Hyde Park”