To Ty zwrociles sie do mnieRzuR pisze:nie widze potrzeby bysmy na ty byli,szczeglonie patrzac kogo masz na obrazku i z jakiego klubu...
wiec nie wiem o co Ci chodzi, chyba ze nie odpowiadasz za swoje slowa, to oka, rozumiem.RzuR pisze:moja droga jarzynko
Nie boj sie o mnie.RzuR pisze:boje sie tylko bys sie nie zapedzil i nie utozszasmial swej opinii z tym ze na Slasku za tym peerelem tesknia
Nie mowilem, czy tesknia czy nie, bo nie mieszkam tam wiec nie mam zadnych podstaw do oceniania. ale jak pewnie zauwazyles, wspominalem tylko o KLUBACH i to W TAMTYCH czasach - nie teraz, wiec nie wyjezdzaj z taka argumentacja, bo nie jest na temat (wiec jak dla mnie - bez sensu).
No oka, tylko ze jezeli uwazasz, ze ktos mowi o Legii glupoty (czyli rozumiem, ze rzeczy nieprawdziwe) to ta "piesn" tez nie jest prawdziwa, bo... masz Ci los... Legia nie jest MP...cloner pisze:i tu sie mylisz - jest to jedna z piesni Legionistow
a spiewa sie ja po to, zeby dodac checi walki pilkarzom
ale mniejsza z tym, nie bede sie czepial slow, niech spiewaja nawet, ze Ziemia jest plaska, jezeli w to wierza.