Tu nie do konca sie zgodze. Dla mnie Meite to zawodnik jednowymiarowy - silny i szybki, ale pilkarsko dosyc ubogi. Pamietam go jeszcze z U-17 gdzie robil furore, ale od tamtego czasu jakichs wielkich postepow nie poczynil. Ja osobiscie sprobowalbym go na lewej obronie, gdzie chyba zreszta czasami grywal i koniecznie gdzies wypozyczyl, bo gosc ma juz 20 lat i dalej gra w trzecioligowych rezerwach albo z juniorami. Ikone moim zdaniem to jednak gracz zdecydowanie bardziej wszechstronny, ktory ma to 'cos'.
Edouard to '9'. Widzialem, ze wystawiali go czasem na skrzydle, bo jest szybki jak na swoje gabaryty, ale dla mnie osobiscie to poroniony pomysl.
Demoncy'ego kojarze, bo jak tu go nie kojarzyc skoro w wiekszosci spotkan UYL byl jednym z dwoch bialych w barwach PSG
W ogole Meite i Demoncy to gracze, z ktorymi nie wiaze sie chyba wielkich nadziei w Paryzu. Trzymaja ich jako zapchajdziury i pewnie niedlugo sie pozbeda. Najbardziej utalentowanych, co do ktorych mieli jakies plany, zawsze wypozyczali w mlodym wieku (Rabiot, Bahebeck, Ongenda, Areola).