odpowiadam,kurcze,nie wiedzialem ze sie mozesz az tak napiac Jarzyno (bo widze ze jarzynka jest wyrazem podnoszacym znacznien Twoje cisnienie:> ) z powodu zbytniej poufalosci z toba...wybacz jasnie paniechyba ze nie odpowiadasz za swoje slowa,
tak...a jak mialem sie zwrocic?Panie Jarzyna?czlowieku,nie rozsmieszaj mnie...Ty zwrociles sie do mnie
nie wiem jak mozna dostac takiej pieniawki na internetowym forum,ale bardzo mi sie podoba:)chociaz widze ze lekko sie dusisz..
jedzmy dalej...
to zdanie jest wlasnie koscia niezgody-troche za daleko wyjechales z tym "zawdziecza"na takiej samej zasadzie moglbys powiedziec ze w zasadzie cala Polska "zawdziecza" reżimowi wspaniala reprezentacje(oparta w wielkim stopniu na graczach ze Slaskich klubow) i sukcesy klubowe (final PZP 1970 Gornika)(obok klubow slaskich) najwiecej zawdziecza PRL
swoja droga racje miales w jednym:sa kluby ktore za komuny maja lepiej a teraz gorzej (Gornik,Ruch,GieKSa)
sa takie ktore wtedy mialy przejebane a teraz maja lepiej (Cracovia)
a sa takie ktore mialy wtedy niezle i teraz tez (legia..gwardyjska Wisla tez narzekac nie mogla..)
takie zycie...moze cos sie odmieni...
pozdro
AVIVA KSG ! ! !