AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 sie 2005, 17:31

Panowie My tu Cicinho ... Cicinho ... Cicinho a jednak najgorsze sie potwierdza :!:

Tuttosport sie chyba nie mylił pisząc o ofertach za Chivu "na gwałt"

Tylko czemu by nie było informacji że Paolo ma jakis kłopot z kolanem ? Hunter moze mój ziomek się nie mylił ? i to jest ładnie utajnione ? Tylko małe przecieki. ?

Tylko ze teraz dzwoniłem do niego by mnie oświecił skąd to miał a mowi że nie może wejśc na kompa a linku w głowie niema i mówi że tam piszą że Milan zaproponował Romie taki układ że tylko Roman mógł by odmówić :!: Ta ofera jest przy tej Inter jak niebo a ziemia... Jak prawdą jest to ze za Chivu jestesmy w stanie wyłozyć gotówke to chyba należy zastanawiac się co bedzie jak Roma jakims cudem odmówi ? Kogo trzeba kupić ?...

I najwazniejsze co z Paolo ? Przeciesz to nie może byc nic groźnego :? :( czemu nic nie ma nigdzie ?

Co mówia oczy Rumuna ?? :lol: 8) cos idzie wyczytac :lol:

http://www.focusgallery.nl/albums/Basti ... _Chivu.jpg bo w ciagu ostatnich dwóch tygodni moze było przeczytac 25 razy że nie ma zamieru odchodzić.

Chivu = idealny gracz po potrafi grac w ustawieniu 4 w defensywie jak i tym nowym 3.

Wróć do „Wracając Do Meritum”