Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 17:41

RzuR pisze:odpowiadam,kurcze,nie wiedzialem ze sie mozesz az tak napiac Jarzyno (bo widze ze jarzynka jest wyrazem podnoszacym znacznien Twoje cisnienie:> ) z powodu zbytniej poufalosci z toba...wybacz jasnie panie
Jezeli chcesz mnie sprowokowac, to probuj, chociaz watpie zeby Ci sie to udalo :lol: no ale zawsze warto :lol:
Poniewaz nadal nie rozumiesz wiec wytlumacze jak malemu dziecku:
Najpierw piszesz "moja droga jarzynko" a w nastepnym poscie piszesz "nie widze potrzeby bysmy na ty byli"... hmmm dostrzegam pewnien brak konsekwencji... no ale mi sie podnosi cisnienie, wiec pewnie sie myle :lol: :lol:
RzuR pisze:tak...a jak mialem sie zwrocic?Panie Jarzyna?czlowieku,nie rozsmieszaj mnie...
A gdzie ja napisalem, ze masz sie do mnie zwracac "Panie Jarzyna"?? jakies urojenia?? Jak pewnie zauwazyle, moj nick brzmi Krzysztof Jarzyna, a nie jarzyna (tym bardziej jarzynka) wiec jezeli ja nie pisze do Ciebie "uR" albo "R" tak samo Ty mozesz nie pisac "jarzynko". kapisz?
RzuR pisze:chociaz widze ze lekko sie dusisz..
Masz kamery w Moim Pokoju :shock: radze uwazac z urojeniami, podobno sa grozne :lol:

RzuR pisze:na takiej samej zasadzie moglbys powiedziec ze w zasadzie cala Polska "zawdziecza" reżimowi wspaniala reprezentacje(oparta w wielkim stopniu na graczach ze Slaskich klubow) i sukcesy klubowe (final PZP 1970 Gornika)
Co do reprezentacji, to ciezko powiedziec, ale co do sukcesow pucharowych, to po czesci mozna tak stwierdzic, bo jak zapewne wiesz, za PRLu (nie mowi o koncowych latach, tylko wlasnie lata 60-70) prawie w ogole nie puszczano pilkarzy do zagranicznych klubow. i sila rzeczy najlepsi grali w Polsce. dzisiaj gdybys pozbieral najlepszych polskich pilkarzy do jednej druzyny, to watpie czy mialaby ona problemy z zakwalifikowaniem sie do LM...
RzuR pisze:swoja droga racje miales w jednym:sa kluby ktore za komuny maja lepiej a teraz gorzej (Gornik,Ruch,GieKSa)
sa takie ktore wtedy mialy przejebane a teraz maja lepiej (Cracovia)

a sa takie ktore mialy wtedy niezle i teraz tez (legia..gwardyjska Wisla tez narzekac nie mogla..)

takie zycie...moze cos sie odmieni...
Chociaz w jednym sie zgadzamy :D

Pozdro

Wróć do „Polska”