Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 23 sie 2005, 19:58

Figo11 pisze:No i po raz kolejny 'el presidente' zaskoczyl kibiców Blancos oczywiście pozytywnie. Cicinho fenomenalny prawy obrońca Canarinhos grający na co dzien w Sao Paulo, dolączy do Realu po otrzymaniu włoskiego paszportu. Perez tym razem ruszyl głową w dobrym kierunku sciąga już 6 Brazylijczyka wliczająć w to 'Luxa', oby to wyszło na dobre. Wygrał walke z wielkimi klubami ktore interesowaly się 25-letnim kanarkiem. Betis Sevilla, Man Utd, Inter Mediolan, mogły mieć tego utalentowanego piłkarza w swoich szerwgach. Jednak to ejst tylko pierwokup i czekać nalezy na paszport...ale nie uwietrze do puki nie zobacze, ale mimo to ciesze się pewnie coś w tym prawdy jest...
:D Figo11 mało zawału przez Ciebie nie dostałem?! Cicinho w Realu?! Póki nie przejdzie nie uwierzę, ale nadzieję mam wielkie. Byłem pewny, że trafi do Man Utd. Wcześniej byłem pewny, że trafi do Betisu. Oby teraz nie było podobnej sytuacji.
Od początku nie mogłem sobei wyobrazić dobrze grającego brazylijczyka w Anglli. Wg mnie Hiszpania to idelane miejsce dla Cicinho. Do tego będzie grał w jednej drużynie z Ronaldo, Carlosem i Robinho, a więc zaczyna się tworzyć brazylijska kolonia na Satiago Bernabeu.

Pomimo tego, że Cicinho jest zawodnikiem Sao Paulo ( :x ) to cieszę się z tego 'transferu', bo w Hiszpanii kibicuję Realowi. Jak Cicinhi przyjdzie, to dwukrotnie wzrosną szanse na mistrza.

Wyobraźcie sobie jak to będzie cudownie w Realu. Fantastyczny duet bocznych obrońców nastawionych ofensywnie. Będzie jak w bajce!

Wróć do „Hiszpania”