Wlasnie potwierdziles moje slowa - jak ktos nie lubii Legii, to od razu musi miec jakis kompleks. ja nie lubie Legii i zapewniam Cie, ze nie mam kompleksu Legii. ale pewnie jestem inny...Bienias pisze:kompleks to maja ci co mowia jacy to warszawiacy sa zli i sa wogole be.
To powiedz jeszcze ze polowa tych "rodowitych" warszawiakow to ludnosc naplywowa... i polecam wejsc na jakiekolwiek forum, gdzie ktos powiedzial cos zlego o Wawie albo Legii - jezeli nie znajdziesz przynajmniej jednej riposty Legionisty nawiazujacej do kompleksow - masz u mnie piwo.Bienias pisze:I 90% z tych ludzi nigdy nie bylo w stolicy a jak juz byli to nie potrafili sie odnalesc wiec mowienie o kompleksach zostaw na bok.
Ja nie mowie, ze nie lubie warszawiakow, tylko kibicow Legii, a to jest pewna roznica.Bienias pisze:To ze nikt na nie lubi to nie prawda potwierdzasz tylko stereotyp bo warszawiakow zwykle z gory sie nie lubi a jak sie ich pozna to juz inna bajka.
Jezeli glownie wojsku, to dlaczego teraz nie wysylaja uzdolnionych pilkarzy do Legii? bo PRL sie skonczyl... musicie wydawac pieniadze jak inni, ale niesprawiedliwosc...Bienias pisze:Legia wiele zawdziecza Wojsku a co za tym idzie tez PRLowi ala przede wszystkim wspomnianemu wojsku.