West Ham United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

West Ham United (zbiorczy)

Post autor: Carbon » 22 lip 2016, 16:23

mete pisze: Oferta została zaakceptowana, ale 30 mln euro (prawdopodobnie 27+3) o czym wspomniał syn szefa West Hamu.
Trochę skłamałem, bo 25 mln, ale nie euro tylko funtów. Czyli 30mln €. :D
mete pisze: Nie wiem skąd informacje, że Bacca nie zbierał dobrych recenzji, ale w debiutanckim sezonie zdobył 18 goli w lidze przy naszej pomocy to bardzo dobry wynik.
No nie wiem, przeszukałem po forum o nim większość postów pisana podczas meczów nie była przychylna. :D Ale może to ja mam takie szczęście, nie wiem. Dość ciekawie o nim napisał venomiq:
venomiq pisze: Ja się pokuszę o komentarz:
Bacca okazał się we Włoszech takim jednowymiarowym piłkarzem. Nie potrafi grać na odegraniu, nie potrafi grać tyłem do bramki, nie zastawia się, nie potrafi rozciągnąć piłki na skrzydło, słabsza noga służy mu tylko do podpierania (ahh... te dyskusje na temat rabon). Strzelił tych 18 bramek, 2 z karnych. Ale trzeba pamiętać, że jak na napastnika to grał niesamowitą ilość minut. Więcej niż jakikolwiek piłkarz Juve w tym sezonie. Mało - od czasów powrotu z Serie B tylko jeden piłkarz z pola zagrał więcej minut niż Bacca w sezonie ligowym.
Średnia minut na bramkę u Zazy w Serie A: 122
Bacca: 176.
Zaza: wiemy, że sprawdza się w roli rezerwowego. Bacca: nie wiadomo
Zaza: nie ma powodu by przypuszczać, że pokazał swój max, wręcz przeciwnie. Bacca: ma 30 lat. Jest Kolumbijczykiem, ma 3 lata doświadczenia w poważnej piłce w Europie.

Wróć do „Anglia”