Na poczatek sie pytam czy zasosowales jakies polecenia indywidualne. Ja sie osobiscie bez tego wogole nie ruszam. Np jak masz napastnikow dwoch to raczej nie ustawiam im dwom polecen jak snajperom. Mam Teveza i Adriano to Tevezzowi daje troche swobody i pozwalam na akcje indywydualne i rogrywanie pilki, a Adriano dostaje polecenia zastawiania pilki, krotkie podania i ultraofensywa. To sie bardzo dobrze sprawdza. Przynajmniej mnie sie sprawdzak@li pisze:Gram Ajaxem... na początku ustawiłem trening potem taktyke ( 4-4-2 tak to wygląda
----------------------W.Sonck--------------Holm--------------------
Mitea------------ -----Rosales
---Sneijder--------Van Der Vaart--------
Maxwel-----------Escude----------Heitinga---------------De Jong
----------------------Stekelenburg---------------------------------- )
I potem kupilem: Holma ( 18-to latek z Vallarengi ) i Freddiego Guarina tez 18 lat podobno wielkie talenty.... a tu takim sqadem przegrałem w pucharze towarzyskim: 1:0 z Benficą, 2:0 ze Sparta, 2:0 z Euten. CO zrobiłem źle, dlaczego tak przegrywam co na to poradzić pomóżcie...
PzDR.
Po drugie troche banalne ale podczas meczu jak grasz na wyjeździe to dajesz mentalnosc defensywna i kontrataki ?? Wbrew pozorom ma to duze znaczenie bo jak bedziesz atakowal na wyjeździe to raczej nie wygrasz duzo meczy
Holm na pocatku nie jest do ligi Holenderskiej, jak masz jeszcze Anastasiou to bardziej ci go polecam od Holma. Fredrik dopiero po 2,3 latach powienien grac w pierwszym skladzie a do tego czasu atak Sonc-Anastasiou (narazie) powienien wystarczyc. W lidze Holenderskiej sie sprawdza Niedzielan
Ja zawsze w druzynie potrzebuje takiego pomocnika ktory gra ofensywnie jak i defensywnie (np takim kims jest Ballack
No narazie to powinno ci wystarczyc. Mow jak ci tam idzie
POZDRO