Engel stworzył z tej drużyny dobry team. Przecież ten presing w pierwszej połowie to był chyba jego pomysł nie?Najbardziej zdenerwował mnie szanowany do tej pory Engel. Mówił po meczu, że on zrobił wszystko by Wisła awansowała. Taa... Błędem Wisły było dopuszczenie Panathinaikosu na 30 metrów do swej bramki.
Przede wszystkim Panie Zieńczuk , boisko to nie plaża
i trzeba zapierdalać, gryżć trawę jeśli ma się taką szanse, to co robił Zieńczuk to wołało o pomste do nieba, jego wywiad w TVP w przerwie gdy zobaczyłem , że koleś wogle nie odczuwa ,meczu, ani trochę nie zmęczony, koszulka nie zmoczona, Do Huja pana skąd się pan wziął!??
Następnie Paulista dał świetną zmianę, ale on sam meczu nie zagra, Sobol też bardzo dobrze, Cantoro też na plus, Majdan mimo dwóch jego bramek, bronił przyzwoicie,
kolejny minus to Pan Kuźba , który wszedł na boisko pełen chyba sił prawda?
no bo napastnik wkońcu, to jeśli [k****] Wisła musiała się bronić, to powinien spierdalać pod bramke, stanąć za Majdanem i gryżć trawe, a nie się błąkał nie wiadomo gdzie!
wiem że dopstane ostrzeżenie, ale proszę o jedno nie mogłem się powstrzymać żeby napisać prawdę o tych zawodnikach
Zieńczuk i Kuźba - Was czas w Wiśle dobiegł końca ;]