FMy

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 24 sie 2005, 12:29

No dobra, chłopaki poważnie zauroczyłem się FMem - w\g mnie to najbardziej " uzależniająca " gra w jaką miałem przyjemność ciupać :lol: . A co do sqadu to zestawienie mam takie: Taktyka: 4-4-2 Attacking
-----------------Sonck--------------------Holm ( Wbrew tego co mówicie sieka mnóstwo goli u mnie, strzelił hatricka 3 mecze pod rząd - gorąco polecam !!!)
----Mitea ( Bardzo dobrze radzi sobie na lewej flance, czasem uderzy z dystansu) --------------W.Sneijder ( Wystawienie na środku pomocy tego gracza poradził mi Wazi ( Wielkie dzięki, Pozdro :wink: ) i nba tej pozycji wymiata, jak na ofensywnego pomocnika przystało strzela mnóstwo goli, jest po prostu świetny !!! ) -----Guarin ( 18-to letni Kolumbijczyk ( narazie nie gra zachwycająco aledobrze sobie radzi !!!) -------Rosales
---Maxwel-----------Escude(Borre)-----Heitinga(Naldo)---De Jong
No i to była prezentacja mojego dream teamu :lol: :lol: :lol: , ale z gra uklada mi sie różnie tzn. u siebie wygrałem: 6:0 z Lyonem w LM, za graafshap 6:0 i z Willem II 5:0 a na wyjeździe kompletnie nie idzie moim chłopcom, potrafili przegrać RBC Roosendal 4:0 - wiecie może co poradzić na te porażki na wyjazdach ??? Aaaa i jeszcze jedno jak proponujecie wzmocnic moj skład ( wyze wymieniony ) na następny sezon ??? Jak narazie kupiłem: Naldo,Borre,Holma i Guarina.
Na końcu chciałem bardzo, bardzo ale to bardzo podziękować Waziemu - za "wciągnięcie" mnie do świata FM`a i cenne rady dla początkującego managera :wink: . Wazi - Niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi :wink: :lol: .
PzDR.

Wróć do „Hyde Park”