Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Rojiblanco » 31 lip 2016, 10:51

League pisze:
ubek pisze: Gdzie te argumenty? Nadal nie odpowiedziałeś na moje pytania. Daruj sobie osobiste wycieczki.
Wcześniej pokazałeś że jesteś leniwy bo ci się linka nie chciało otworzyć a teraz nie widzisz co się pisze, naprawdę wystarczy przeczytać co piszą, po co mam tłumaczyć artykuły jak można samemu przeczytać i wyciagnąć wnioski, trzeba tylko umieć to zrobić.

ale widać PiS pokazał, że po politologii jest praca wbrew temu co mówią wszędzie. Tylko musisz należeć to pis ale to szczegół
ubek pisze: Jeśli tak, to ile czasu to robił i z jakimi efektami?
pokaż mi choc jedną zaletę tego nowego dyrektowa poza tymi oczywistymi dla jedynej słusznej partii że należy to pis a nie należy do po to czym się wyróżnił w teatrze czy tam domu kultury? Ba nawet sam powiedział że nie ma doswiadczenia ale ma zastępcę który 20 lat w Jelczu pracował.
Leniwy hehe. Nadal nie potrafisz odpowiedzieć bez wycieczki :) upewniles mnie tylko w tym, że jak zwykle nie masz pojęcia o czym piszesz. Do zarządzania pewną grupą ludzi niekiedy nie trzeba wykształcenia w tym kierunku, ale żeby to wiedzieć trzeba wyjść wyjść z piwnicy. Nic nie kumasz chłopaku.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”