FMy

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post autor: kama_reda » 24 sie 2005, 13:52

King_of_CKM pisze:Moze mi ktoś zapodać jakieś fajne treningi tyle ,że ja potrzebuje osobno dla pomocników,obrońców,napastników i juniorów.I jeśli możecie to nie dawajcie plików tylko rozpisane treningi bo co ściągam plik to mi nie działa więc potrzebuje gotowca,poprostu rozpisane, że poniedziałek i co robić,wtorek itd.Będe wdzięczny wszystkim którzy mi spróbuja pomóc,z góry dzięki.

To musi działać, tylko ty chyba nie umiesz tego otworzyć. Jeśli ściągniesz w formacie zip to za pomocą programu WinRar musisz to rozpakować, jak już rozpakujesz to umieść np. na dysku C, albo tam gdzie masz zainstalowanego FM. Odpalasz grę, wchodzisz w trening, grupy, dalej plik :arrow: zastąp i wybierasz rodzaj treningu.

Co do samego treningu to ja nie jestem od tego ekspertem, ale ustawiam sam, nie korzystam raczej z pomocy innych, ani żadnch plików. Ściągnąłem sobie kilka i zobaczyłem jak one wyglądają, ale to wszystko. Sam układam cykl treningowy. Tak jest najlepiej.

k@li nie wiem kogo by Ci tutaj poradzić jako zmiennika Sneidera. Ja w Villarreal mam Diego na rozgrywającym, ale on raczej nie będzie chciał siedzieć na ławie. Wspominałem już o Mokoenie, on również może grać jako OPŚ 8) Do siebie po pierwszy sezonie ściągnęłem też za darmo Ali Karimi, ale grzeje ławe. Skorzystaj se swoich scoutów, może coś ciekawego znajdą. Jak mi się coś jeszcze przypomni to napisze.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 13:57 przez kama_reda, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”