King_of_CKM pisze:Moze mi ktoś zapodać jakieś fajne treningi tyle ,że ja potrzebuje osobno dla pomocników,obrońców,napastników i juniorów.I jeśli możecie to nie dawajcie plików tylko rozpisane treningi bo co ściągam plik to mi nie działa więc potrzebuje gotowca,poprostu rozpisane, że poniedziałek i co robić,wtorek itd.Będe wdzięczny wszystkim którzy mi spróbuja pomóc,z góry dzięki.
To musi działać, tylko ty chyba nie umiesz tego otworzyć. Jeśli ściągniesz w formacie zip to za pomocą programu WinRar musisz to rozpakować, jak już rozpakujesz to umieść np. na dysku C, albo tam gdzie masz zainstalowanego FM. Odpalasz grę, wchodzisz w trening, grupy, dalej plik
Co do samego treningu to ja nie jestem od tego ekspertem, ale ustawiam sam, nie korzystam raczej z pomocy innych, ani żadnch plików. Ściągnąłem sobie kilka i zobaczyłem jak one wyglądają, ale to wszystko. Sam układam cykl treningowy. Tak jest najlepiej.
k@li nie wiem kogo by Ci tutaj poradzić jako zmiennika Sneidera. Ja w Villarreal mam Diego na rozgrywającym, ale on raczej nie będzie chciał siedzieć na ławie. Wspominałem już o Mokoenie, on również może grać jako OPŚ