7 ulubionych książek

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

7 ulubionych książek

Post autor: Morrow » 01 sie 2016, 23:30

Obrazek

Wiem, że na forum mamy fanów jak i sceptyków czytania książek. Ja jestem oczywiście po stronie tych czytających, daleko mi do wyczynów janopa czy zwłaszcza futbolowej ale lubię sięgnąć po dobrą lekturę. Z racji tego, że mamy tu bardzo wielu ciekawych użytkowników o niesamowicie szerokich horyzontach postanowiłem trochę egoistycznie to wykorzystać. Moja lista książek do przeczytania jest zapewne, tak jak większości, zawsze za długa ale bardzo chętnie uzupełniłbym ją o pozycje, które są szczególnie wartościowe w oczach innych użytkowników tego forum, które tak lubię i cenię.

Dlatego będę wdzięczny jeśli podacie 7 (albo 5 czy 3 lub 10, ile uważacie za słuszne) książek, które wywarły na was największe wrażenie i które z chęcią polecilibyście osobie, która nie miała z nimi do czynienia. Tematyka oczywiście nieważna. Może być literatura faktu, mogą być powieści kryminalne albo obyczajowe, fantastyka, lektury szkolne, cokolwiek uznacie za stosowne. I nie chodzi mi o książki, które ładnie się nazywają albo będą świadczyły o was dobrze. Chodzi mi tylko o wasze ulubione pozycje, o których myślicie z największym sentymentem. Uzasadnienia bardzo mile widziane ale jeśli wam się nie będzie chciało same tytuły także bardzo mile widziane.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”