Widziałem go dzisiaj kilkanaście minut i już wiem, że to będzie kluczowy zawodnik w następnym sezonie. Takiego kogoś nam potrzeba było do pomocy.
Ansaldi bardzo solidny w Genoi, ale.. póki co nie przekonuje. Erkin również, choć widać że ma bardzo dobre podanie. Uważam, że z obu coś będzie
A to co, 30 lat to teraz jakaś emerytura?
Dzisiaj w pierwszej połowie kilka akcji jak piłka zaczęła chodzić pomiędzy Kondo-Banegą i Brozoviciem to byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Druga połowa to już tragedia, ale tłumaczę to tym, że połowa składu jest nie przygotowana i siadła kondycyjnie, druga połowa natomiast dopiero co wróciła z USA. Generalnie nasza defensywa dzisiaj wyglądała jak łapanka z jakiejś ligi odlboyów, a nie jedna z lepszych defensyw ubiegłego sezonu w Serie A. Nie mniej jednak uważam, że Mancini to jeszcze zdąży ogarnąć, no i nie ukrywam, że liczę na jeszcze jakiś klasowy zakup (np. ten Gabigol, bądź Biglia).
Z transferów jeszcze to 2 deale z Pescarą się szykują na za rok: Caprari i Davide Vuitturini. Słyszał ktoś o nich / widział w akcji? Pierwszy to napastnik który ma zastąpić Palacio, drugi to prawy fullback