Nigdy tak nie pisałem. Możesz mnie nazywać katolikiem, bo nim jestem. Do modów nie wnosiłem żadnej skargi, nie jestem takim płaczkiem jak ty. Ja również zostałem ukarany za pislam. Co za gość.Kamil232 pisze: Nie kłam. Kiedyś tak napisałeś. Ten post potem poleciał więc nie jestem w stanie udowodnić. Wprowadzasz ludzi w błąd, a potem każesz ich karać. Skąd mam mieć pewność, że teraz piszesz prawdę? Znowu jak nazwę Cię katolikiem zaczniesz potem składać do modów skargi o karanie mnie. Co za gość.
Fajny moment wybrałeś. Real, który nawet w tym okienku na siłe nie musi nikogo kupować bo najwyraźniej nie mają już za kogo. Skład jest kompletny. Doszedł Morata za 30 mln, bo taką miał klauzulę i kto ma jeszcze niby ich wzmocnić? Zobaczymy jak będziesz śpiewał jak w jednym momencie trzeba będzie wymienić Suareza, Messiego i Inieste... Manchester nie potrzebował 1-2 transferów zawodników z topu, tylko co najmniej kilku. Nawet na ten moment nie mają wcale kompletnej kadry. Niestety, przebudowy są kosztowne.