Manchester City ( zbiorczy )

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 805

Manchester City ( zbiorczy )

Post autor: ryba_82 » 13 sie 2016, 12:56

Kuźwa tyle czasu odwyku od Premier League a ja do roboty na drugą zmianę.W dodatku debiut Guardioli w meczu o punkty jako menadżera The Citizens :suicide:

Pytań przed tym meczem jest sporo.Hart czy Caballero?Kto na środku obrony?W ataku para Kun/Iheanacho czy osamotniony Argentyńczyk?

------------------------Hart--------------------------

Zabaleta-------Stones-----Fernando------Clichy--

-----------Fernandinho----Delph-------------------

Sterling---------------Silva----------Nolito---------

-----------------------Aguero---------------

Tak to widzę, choć równie dobrze to może być 4-3-3, a w bramce Caballero, obok Stonesa Otamendi a w ataku obok Kuna Iheanacho. KdB też nie jest bez szans w walce o wyjściową '11'. Strasznie ciężko przewidzieć co chodzi chodzi po głowie Pepowi i jestem przekonany,że zaskoczy składem.

Media rozpisują się o Harcie jakoby miał zostać posadzony na ławce lub sprzedany/wypożyczony, a Guardiola ciągle stara się pozyskać nowego bramkarza, który będzie bardziej pasował do jego taktyki.Wydaje mi się jednak,że Anglik dostanie szansę i ten sezon będzie dla niego walką o być albo nie być na Etihad. IMO szkoda by było odpalać piłkarza, który ma w sercu City i jest na najlepszej drodze by zostać legendą Obywateli.Poza tym to świetny bramkarz , tylko ta gra nogami która dla Guardioli jest kluczowa u bramkarza. Zobaczymy, ja wierzę iż Hart poprawi ten element i dalej będzie No.1.

C'mon City!!!

Wróć do „Anglia”