Ballack też mówi, że bardzo dobrze się czuję w Bayernie i chce tu grać, tylko, że musi się zastanowić i wybrać najlepszą dla siebie opcje. Dla mnie to bezsens bo nad czym się tu zastanawiaćRossi pisze:Tylko jest mała różnica Rio od początku mówiłże nigdzie sie nie wybiera bo kocha United i nie ma zamiaru zmieniać otocznie , jego agent od początku twierdził tak samo . Balack rozważa odejsicie z klubu i to jest ta różnica pomiedzy Rio a BallackiemKamilo pisze:No u Was Ferdinand podpisał nowy kontrakt bez żadnych problemów pokazał swoją miłość do klubu.
Ja dalej sądze, że MU nie ma rozgrywająceego takie jest moje zdanie i kropka. Gdyby był piłkarz, który prostopadłymi podaniami otwierał by drogę do bramki napastniką Manchester grałby o wiele lepiej.
Możesz sobie wierzyć w co chcesz, ale trzeba zawsze realnie spojrzeć na sytuacje. Ja np. wierze, że Bayern wygra LM, ale to tylko moja nadzieja, a przez kibiców Czerwonych Diabłów przemawia pewność. Nie pamiętam czy brałęś udział we wcześniejszej dyskusji, ale wtedy wszyscy Manchesterowcy byli przekonani, że Wasz klub zdobędzie Mistrzostwo Anglii A wszyscy wiemy jak się skończyło.Rzoumiesz
![]()
Dobra kończymy tą rozmowe bo niechce doprowadzić do kłutni i tak obojętnie co powiem będziesz dalej obstawał przy swoim, ale cóż wcale się nie dziwie każdy broni swojego nawet jeśli czasem nie ma racji
Pozdrawiam