Manchester City ( zbiorczy )

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 804

Manchester City ( zbiorczy )

Post autor: ryba_82 » 20 sie 2016, 21:40

4:1 po naprawdę niezłym meczu.Świetny występ Otamendiego,Silvy oraz Stonesa,Aguero swoje strzelił a Sterling błyszczy w każdym kolejnym spotkaniu.Dziś znowu asysta, do tego cały czas pod grą, robił sporo zamieszania z przodu a i w defensywie widoczny.Widać,że świetnie rozumie się z Silvą, możemy mieć sporo pożytku ze współpracy tej dwójki.Jednym słowem Sterling zdecydowanie odżywa pod Guardiolą.Mimo asysty słabiej KdB,występ trochę szarpany,tak jakby Belg jeszcze myślami był na wakacjach. Guardiola trafił dziś idealnie ze zmianami: Nolito dwie bramki a Iheanacho asysta + świetne przepuszczenie piłki przy golu na 4:1.Nigeryjczyk to prawdziwy diament i będę mocno zdziwiony jak za dwa/trzy sezony chłopak nie będzie telepał całą Premier League.

Caballero dziś potwierdził,że w grze piłką nie jest orłem.Nie wiem czemu nasz treneiro posadził Harta na ławce, zrozumiałbym jeszcze gdyby ten Bravo już był na Etihad,ale na chwilę obecną Caballero nie wygląda na lepszego golkipera niż Joe.No chyba,że Anglik z formą jest jeszcze na wakacjach.

Już w środę kolejny mecz z udziałem City a dokładnie rewanż ze Steauą.W związku ze sporą zaliczką z pierwszego spotkania liczę iż Guardiola da pograć od pierwszej minuty piłkarzom z których do tej pory nie korzystał za wiele w oficjalnych meczach.Myślę tutaj przede wszystkim o Harcie, Toure, Iheanacho, Angelino czy Maffeo.

Na koniec ciekawostka:
Aguero now has the same number of goals in the Premier League as Didier Drogba. He's played 102 games less.
Kozak :brawo: :rydzyk:

Wróć do „Anglia”