Mi wystarczy, że widziałem wszystkie jego mecze na Pucharze KonfederacjiRossi pisze:A co wy mozecie pieprzyc jak meczu nie wydzielisicie![]()
Tak dokładnieRossi pisze:A co ten Lahm niby udowodniłże FM wymiata i dlatego podniecasz sie nim
![]()
Nie za bardzo, niestety. Widocznie nie jestem tak rozwinięty intelektualnie jak tyRossi pisze:A ten nedzny bełkot moge tylko dopowiedzić:
÷ěîěěëěęëíěűęéęéęéćçéţçéýçĺćĺĺććĺććýĺäĺĺüăäüăţâááâäţâáâáăááűâ áŢáŢáÜßáâáţâáâŕáŕáâýáâŕâŕŕáßáŕŕâáŕâŕááâßâáŕâŕţâáââáâŕŕáâááŕßŕáŕáŕáŕßßýŕßŕßŕŕýßŕŢßŢááŢŕáŢáÝŢŢŕŢűŕßßŢßŢŕáßßŕáŕáŕŕţßáßýŕ ááŕáŕŕááŕŕâŕţßŕüâ ŕââááâáââáá÷âăăâăßâüăäĺăăĺăăââăäĺăĺäĺĺääţĺćýçĺçćççććýçééţçýéęęéęéëęęţëęëěëěëěíěěëíîííűîďîďđďîďüđ ńđôóďóóđóîýôöôýőôôóőöőöóőöôôő÷÷
Rozumieszz o co mi chodzi![]()
A kto powiedział, że ty tak mówiłeśRossi pisze:Dziwne że zostal wybrany w tamtym roku najlepszym lewym obronca Premiershipa naj śwota nic nie mówilem
Zdemaskowałeś mnieManumef pisze:Czy ja o czymś nie wiem czy przypadkiem kama_reda próbuje kogoś sprowokować ? Na pewno Heinze lepszy od Lizarazu Co mają znaczyć te posty?