Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 12:24

Dobra ja musze spadać już. Tak gwoli wyjaśnienia. To co wyżej opisałem to są głównie cytaty kibiców Mancheseru. Nie wiem dlaczego ktoś wmieszał w to wszystko Lizarazu. Ja wspomniałem o Lahmie, bo jeden z kibiców MU uważa, że Heinze jest od niego lepszy. Słyszałem równiez opinie (na tym forum), ze Manchester ma najsilniejszy skład na świecie, na każdą pozycję najlepszych zawodnków, dlatego to wyżej opisałem. Nie musze chyba przypominać co wypisywał razem z wykrzyknikami (na półtorej linijki czasami :lol: ) kibic MU radekutd. Powtórze jeszcze raz. Opisywałem, przypomniałem to co wypisali, albo mówili kibice manchesteru united. Nic nowego nie wymyśliłem!

Musze już na prawdę (piszemy oddzielnie Rossi) leciec, bedę wieczorem. ("naprawdę" piszemy razem, nie ma to jak znawca języka polskiego :lol: )
Rossi pisze:W reperezentacji Gabreil nigdy nie gra na lewej obronie chyba że z konieczność więc nie wiem o co ci chodzi chyba sie o to że Hainze jest uniwersalny :?
Nie zrozumiałes mnie. Nie widziałeś chyba zadnego meczu. Heinze na Pucharze Konfederacji grał FATALNIE, taka jest prawda i tyle, niegdy nie widziałem go w barwach MU jak gra, a widząć jego grę na PK wątpie w to, że jest naj.... :wink: To jest moje zdanie!

Wróć do „Anglia”