Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 15:17

kama_reda pisze:To jest przecież oczywiste. Manchester na każdą pozycje ma najlepszego gracza. Poczynając on najlepszego prawego obrońcy świata jakim jest Gary Neville, przechodząc do środka, tu mamy super Ferdinanda i niezawodnego Silvestra, no i oczywiście Heinze. A i Howard był swego czasu najlepszym bramkarzem, a teraz będzie van der Sar (tak napisał Radekutd w temacie "Kto wygra Lige Mistrzów" i oczywiście wstawił jeszcze na pół linijki wykrzykniki). Pomoc. Tutaj mamy młodego, perspektywicznego, spokojnego, z nikim nie kłócącego się Roya Keana, rudego Scholesa (co bramki strzela ręką, lepszy od Maradony :lol: ), świetnego, dynamicznego Giggsa i dryblującego Ronaldo. No a atak, podobnie jak i cała kadra to klasa światowa. Trzech światowej klasy napastników (RvN, Rooney, Smith) i jeden bardzo dobry (Saha). Rezerwa też wyśmienita.
Za powyższą wypowiedź powinieneś dostać ostrzeżenie za obrazę klubu, bo aż ocieka kpiną i ironią :?
Nie musze chyba przypominać co wypisywał razem z wykrzyknikami (na półtorej linijki czasami Laughing ) kibic MU radekutd.
Powoływanie się na Radkautd nie jest najlepszym pomysłem i żadnym też argumentem. To jest dzieciak, który w większości przypadków nie ma pojęcia o tym co mówi. Częśćiej powołuje się na to, co już gdzieś wyczytał :?

Co do Heinze. Dla mnie jest to jeden z najlepszych obrońców Premiership [obok m.in. Cole'a, Terry'ego, czy Ferdinanda]. Dziwne moim zdaniem jest ocenianie go przez pryzmat jednego turnieju. Skreślajmy odrazu wszystkich, bo 'ten mecz im nie wydzedł', 'tam słabo zagrali' itd. itd.
Troszeczkę pokory by się niektórym przydało ;)
Jestem pewna, że wiele drużyn chciałoby mieć tego 'słabego' Heinze w składzie. Nawet taki Bayern Monachium :P

Wróć do „Anglia”