Bayern Monachium
Juventus Turyn
Clube Brugge
Rapid Wiedeń
Grupa z dwoma faworytami i nie wyobrażam sobie, żeby kto inny awansował. Mecze Juve-Bayern będą na pewno bardzo emocjonujące. Myślę, ze tą grupe wygra jednak Juventus, przed Bayernem a w Uefa zagra Rapid z Marcinem Adamskim w składzie
Gr. B:
Arsenal Londyn
Ajax Amsterdam
Sparta Praga
FC Thun
Arsenal murowanym kandydatem, największym konkurentem będzie Ajax , ale niespodzianke moze zrobić Sparta. Jednak moj typ to Arsenal, Ajax, Sparta w PU, a FC Thun jeśli zdobędzie choć punkt to będzie dobrze
Gr. C:
FC Barcelona
Panathinaikos Ateny
Werder Brema
Udinese Calcio
Bardzo mocna grupa. Nie chodzi tu o pierwsze miejsce które bez problemu zajmie Barca, ale walka o 2 będzie niesamowita. Jednak myślę, że obok Katalończyków awansuje Werder, a w Uefa zobaczymy Udinese. Jednak walka o 2 miejsce będzie niewiarygodnie interesująca
Gr. D:
Manchester United
Villareal
Lile
Benfica Lizbona
Grupa podobna do grupy C z tym, że tutaj o 2 miejsce będą walczyły tylko Villareal i Benfica, bo nie sądze, żeby Lile coś wskurało. ManU z zajęciem pierwszego miejcas nie powinno miec problemów. Myślę, że awansują Manchester i Benfica, a do PU Villareal
Gr. E:
Milan
PSV
Schalke
Fenerbache
Ciekawa grupa. Faworytem jest Milan, ale PSV może znowu pokusić sie o niespodzianke. Ciekawa będzie postawa Schalke i nie można zapominać o Fenerbache, który w CL spisuje sie całkiem nieźle. Jednak Milan, przed PSV, a w Uefa Schalke
Gr. F:
REAL MADRYT
Olimpique Lyon
Olimpiakos Pireus
Rosenborg Trondheim
Co tu sie rozpisywać. Real trafił świetnie, wygra grupe bez problemów
Gr. G:
FC Liverpool
Chelsea Londyn
Anderlecht Bruksela
Betis Sevilla
Grupa śmierci. Dwie wielkie drużyny angielskie, nieźle sobie radzący Belgowie o nieobliczalni Hiszpanie, ze świetnym Joaquinem
Gr. H:
Inter Mediolan
FC Porto
Glasgow Rangers
Artmedia Patrzalka
I znowu. Grupa z jednym faworytem i dwoma drużynami ubiegającymi się o drugie miejsce. Inter jest faworytm nie tylko do wygrania grupy, ale wedlug mnie jest jednym z faworytów do wygrania całe Champions League. Zwycięzca spred dwóch lat, będzie miał trudne zadanie, żeby awansować, bo Rangersi są w świetnej formie. O Patrzałce wogóle sie wole nie rozpisywać, bo jeśli taki klub gra w LM to ja dziękuje
No więc, dziekuje za uwage, jak widzicie, udało mi sie napisać troche wcześniej