Jak było? Super, temperatura w ciągu dnia od 31 do 34 stopni, w ciągu 6 dni raz było większe zachmurzenie, raz mniejsze, poza tym raczej bezchmurnie. Widoki świetne, zaraz wrzucę zdjęcia. Czlowiek odpoczął, powylegiwał sie, popływał, poopalał się. Oprócz tego zaliczyłem Ateny i wyjście na jakaś górę do jakiejś świątyni. Animatorka powiedziała, że jest fajna droga i jak komus się nudzi to może iśc. Zapomniała powiedzieć że droga jest przejebana, a świątynia jest 500m.n.p.m. Ale cóż, jakieś 50 stopni w słońcu, 1,5h w jedną stronę i się udało. Ogólnie pokój średni (tylko klima na wielki plus), hotel kameralny ale bardzo mi się podobał nie licząć pokoi. Jedzenie średnie, ale z tego co czytałem w Grecji to w większości hoteli jest bardzo podobnie, więc się niczego wielkiego nie spodziewałem. Basen super, obsługa 10/10, pogoda jak wspomniałem świetna. Ogólnie naprawdę jestem zadowolony.
A jeszcze w pierwszym tygodniu urlopu zaliczyłem wyjazd do Kielc (Korona-Wisła, Dąb Bartek, muzeum miniatur, nie udalo się tylko wystrzelić z procy) i to Zatoru do Energylandii. Także urlop wykorzystany w 100%.