Gry...

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Gry...

Post autor: wloski » 17 wrz 2016, 13:05

Kamil_77 pisze:Ja się ostatnio zastanawiałem czy nie kupić XO lub PS4, ale nie mam czasu grać, jedyna gra to Fifa. Kusi brak trainerowców i lepszy rynek, natomiast wydawać około 1000 zł tylko po to trochę chyba mija się z celem. Szczególnie, że tylko na PC da się grać w 60 klatkach na sekundę.
Ja kupiłem PS4 dla PES 2016 i GTA V, chciałem pograć sobie przed dużym ekranem, nie garbiąc się i przejmując o sterowniki, wymagania i inne pierdoły, dziś mam kilkanaście gier i inne takie, kwestia czasu, że okaż się, że kupisz jeszcze coś i tak dalej.

A co do wspominanych wyżej premier nowych kopanek, znów PES wypada lepiej jeśli chodzi o naturalność niż FIFA. Po raz kolejny w FIFE czuje się jakbym nie musiał nic robić, a tak się piłka wturla, do tego twarze, porównałem te z PES i FIFA, no Juventus zdecydowanie lepiej został "wykonany" niż ma to miejsce słynącej z licencji FIFY. Najlepsze jest to, że tak chwalone "sfotografowanie" twarzy Juve przez ludzi z EA miało być początkiem współpracy tych dwóch marek, a niektórzy piłkarze są nawet nie podobni do siebie, mowa tu o Sturaro, Sandro, Asamoah (wszystkich nie udało mi się sprawdzić), za to w PES tylko Lemina nie ma twarzy, a pozostałe są w miarę naturalne.

PES MASTER jest fajna kopalnią jeśli chodzi o to, jak na przestrzeni lat zmieniały się twarze staty itp http://www.pesmaster.com/pm-black-white ... /team/120/ co się rzuca w oczy to przez wiele wiele lat Juventus był w oficjalny do tego roku...

Wróć do „Hyde Park”