Gry...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Gry...

Post autor: futbolowa » 17 wrz 2016, 13:22

wloski pisze: Ja kupiłem PS4 dla PES 2016 i GTA V, chciałem pograć sobie przed dużym ekranem, nie garbiąc się i przejmując o sterowniki, wymagania i inne pierdoły, dziś mam kilkanaście gier i inne takie, kwestia czasu, że okaż się, że kupisz jeszcze coś i tak dalej.
To tak ja z Xboksem. Wzięliśmy go ze względu na Kinecta, żeby móc się trochę poruszać [jak za starych dobrych czasów przy Wii] i właściwie byłam pewna, że na tym poprzestaniemy. Szybko doszliśmy do wniosku, że abonament Gold na Xboksie opłaca się bardziej niż ten na PS3 i teraz to ja wiodę prym w ciągłym kupowaniu gier, choć na początku myślałam, że poprzestaniemy na 2-3 grach ruchowych, haha :D
wloski pisze: A co do wspominanych wyżej premier nowych kopanek, znów PES wypada lepiej jeśli chodzi o naturalność niż FIFA. Po raz kolejny w FIFE czuje się jakbym nie musiał nic robić, a tak się piłka wturla, do tego twarze, porównałem te z PES i FIFA, no Juventus zdecydowanie lepiej został "wykonany" niż ma to miejsce słynącej z licencji FIFY.
Ja zawsze bardziej lubiłam PES, bo wydawał mi się dużo bardziej realny niż FIFA. Przynajmniej stanowi jakieś wyzwanie, bo przy FIFIE to zawsze się nudzę.

Wróć do „Hyde Park”