AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 sie 2005, 23:41

No to juz może pogadać :wink:

Bagg jak to kiedyś napisałem Meastro [pozdro przy okazji 8) ] którego szanuje choć jest fanem Juve i nie wstydzi sie tego. Bo wiesz są ludzie i ludziska :twisted: On wie że ma nie czytać co tam pisze bo to "nie dla niego". :wink: Już nie jednego fana Juve tu przegadałem i z jednymi sie "rozmawia" tylko o piłce a z drugimi już nie koniecznie. :twisted: A z regóły jak nie można rozmawiać o piłce zacznają się jatka a jak sie zacznają to tak to już jest ja nie moge przestać bo to zajawka pie pie pie pie pie piekna :p :smoke: A zawsze jeden temat wali na deski fanów "Starej Damy".

Wiesz nie można wszystkich wsadzać to tego samego "pieca" ale średnia wieku i wiedzy na temat Calcio przecietnego fana Juve tu na stronie "nakazuje mi" na poczatku go olać a gdy okaże sie "dobnym zawodnikiem" po lubic i nawet zaczą szanować. Tylko takich jest coraz mniej... Ale "zawodnikem" nie do zaczynanie jatki tylko to rozwijanie temutów która są solą tego forum. Zazwyczaj szybko nawiązuje kontakty tym bardzie na wizji tu jest to nie możliwe choc czasem naprawde szkoda :pogrzeb: Ale popszedni sezon pokazal co znaczy fan Calcio a co "Onetowy chłopiec czy niedzielny fan co w temacie spotkanie napisze "FORZA" i na tym jego wiedzą i sens wypowiedz sie kończy ... jeszcze cytaty jak przed komisja śledcza :) Ja nie Giertych :p

Także nie czuj sie urażony choć pewnie masz mi za złe (szczerze mówiąc jeszcze inny pomysł miałem i chyba mniej "smaczny"..) ale jak pisałem na początku nie do wszystkich to sie tych ale większości niestety... Kibice Juve tu na stronie to z regóły zapatrzona małolaty i nic dziwnego że tam We Włoszech za 1 euro mogą wchodzic na Delle Alpi zawsze bedzie ich pokaźna grupa :roll: .

Chyba wyjaśnielismy sobie co nie co. Bo po co mam pisać 30 postów i pogłebiac się w temacie jak jeden opis wali na deski tych co ma walić. A Tych co niema to Oni wiedzą .... :twisted:

Wiesz kiedyś tu na stronie gólenej w czasiej takiej wojenki Calcio było ok. 500 komentarzy w jednym newsie ... reszta chyba jest znana a treśc juz zapomniana... :ban:

Obrazek

BEZELE SKŁAD - LOŻA SZYDERCÓW : :twisted: :smoke: :peace:

Co do tematu :)

forzaROSSONERI Bobo ma apsencja za popszedni sezon :roll: dwa mecze.

Brak nominacji dla Didy jest tym bardziej dziwne że nie puscił bramki przez tak długi czas w LM. Rekord :) Chyba nie chceli tak dużo Rossonerich nominować 8) ale i tak to dziwne...

Chłopaczek avatar w dzisiejszych klimatach. Słoń mnie rozłożył na deski ale jak zawsze tylko Zaza był w stanie kontynułować. Inni zaszli na bletki :p mieczaki :P Jeszcze mi sie trafiła niespodzinka :smoke:

Kulek zaraz Ci napisz cos na prv :roll: :twisted: może bedziesz w stanie mi pomóc :) Bo jest nadzieja.

Wróć do „Wracając Do Meritum”