AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post autor: Chlopaczek » 26 sie 2005, 1:40

Ponioslo?Nie nie stary.Stawiam tylko przed Milanem ambitne cele i chce jak najbardziej wymagajacych druzyn.Gdybym nie chcial przezywac emocji to bym ogladal koszykowke w wykonaniu pigmejow :lol:
Slusznie zauwazyles ze taka grupa by mogla nam przeszkodzic w szybkim zapewnieniu awansu i mysleniu o lidze ale cos za cos.W zaistnialem sytuacji (niewiadomy stan zdrowia Maldiniego chociaz na losowaniu wygladal "kwitnaco" :lol: ) faktycznie lepiej ze Milan nie jest w bardzo wymagajacej grupie.Bo chociaz nie samym Maldinim Milan stoi to trzeba oszczedzac el capitano.
Tutaj gladko mozna przejsc do transferow i plotek o Dellasie.Osobiscie nie chce go w Milanie.On troszke przypomina mi Stama a ja bym chcial raczej obronce zwrotnego i szybkiego.Nie widze jednak zadowalajacych ludzi na pozycje srodkowego obroncy w Milanie.Chodza sluchy o Kompanym ale nie wiem czy on jest juz gotowy na taki klub.Nie wiadomo jakby sie sprawdzil w Milanie.Niech sprowadza jeszcze tego Oddo i jakos damy rade.Paradoksalnie obrona wydaje mi sie obecnie najslabsza formacja Milanu.Oby sezon mi udowodnil ze sie myle w tej ocenie :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”