AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 26 sie 2005, 10:48

RzuR pisze:aaaaa..nie watpie! ja szczegolnie licze na jego obecnosc gdyz jest zawsze 12 zawodnikiem druzyny przeciwnej:D podnosi dodatkowo walory artystyczne spotkania(przepiekne podwojne tulupy i axle w trakcie licznych upadkow na murawe)...jak ktos go pieknie podsumowal--szklany chlopiec!!

A tam się czepiasz :).Ile razy te tulupy zdobywały punkty (niekiedy bezcenne) dla Juve i Milanu ? W polu karnym zachowuje się jak stary lis, ale rozumiem, że nie do końca rozumiesz dlaczego tak robił.Jeśli wróci do formy, to nie będzie 12 zawodnikiem przeciwnika.
RzuR pisze:zobaczymy czy bedziesz tak pisal za jakies 2 tygodnie...bo Bobo owszem teraz ma mega chec do gry,ale jak przyjdzie rywalizowac z Glia i Sheva to moze mu sie odechciec...
A mi się wydaje, że pierwszą.
RzuR pisze:Paolo zagra jeszcze ten sezon na swoim rownym wysokim poziomie,a przynajmniej tego mu z zcalego serca zycze(ile mu meczy w lidze brakuje do pobicia rekorrdu?czterech?niech mnie ktos oswieci?),a potem bedziecie sie martwic...Lysy cos wam zafunfuje Bodziu,przeciez wiesz:)

Co to znaczy nie będzie mu się chciało ? Będzie do tego zmuszony, tak jak od wielu lat w Interze.Czy Adriano (no ok, później miał kontuzję ), Recoba, Martins, Cruz czy to słaba ekipa ? A grywał pół roku.W sumie Gila i Szewa to czołówka we Włoszech, ale nie zawsze będą w formie, a jak Bobo pokaże się na treningu to napewno zagra.Skąd wiesz, że nie wejdzie na 20 minet i uda mu się ukąsić raz czy dwa ? Wszędzie możesz szukasć szansy ...

RzuR pisze: co do waszych problemow z obrona,to jestem w szoku!moim prywatnym zdaniem macie druga obrone we Wloszech,a wiekszosc klubow Lege Calcio,ba nawet europejskich chcialo by miec takie problemy jak wy!
Jak dla mamy najlepszą.
RzuR pisze:Paolo zagra jeszcze ten sezon na swoim rownym wysokim poziomie,a przynajmniej tego mu z zcalego serca zycze(ile mu meczy w lidze brakuje do pobicia rekorrdu?czterech?niech mnie ktos oswieci?),a potem bedziecie sie martwic...Lysy cos wam zafunfuje Bodziu,przeciez wiesz:)

Paolo ma 569 [568 meczów) i do Dina brakuje mu nie dużo (570).Jeśli na jego miejsce przyjdzie Chivu, to czołg nie przejedzie przez tą obronę.

Wróć do „Wracając Do Meritum”