Liga brazylijska

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 26 sie 2005, 11:53

Sam nie wiem czy to wypożyczenie czy transfer definitywny :? Nie mogę się doczytać w newsach. Ale chyba definitywny :)

Co do tabeli, to proszę nie wyciągać zbyt pochpnych wniosków. W czołówce jest wilkei ścisk. Santos i Corinthians mają trudny terminarzi nie ździwię się jak za kilka kolejek Santos będzie 5 albo 6. Corinthians też to grozi :( Jednak niedługo wróci Tevez, przyjdzie Nilmar i będzie gitara.
Groźnie atakuje Cruzeiro BH, ale im też kibicuje w Brasileiro ze względu na Freda. Parana, Goias to przecietniaki, które skończą w dolnej części tabeli. Internacional nie powinine się włączyć do walki o mistrzostwo.
Ten sezonw lidze brazylijskiej obfituje w niespodzianki i niespodziewane wyniki. Teoretycznie na placu boju zostały tylko 3 zespoły: Santos, Corinthians i Cruzeiro. Nie wydaję mi się aby Santos obronił tytuł. Starcili Robinho, podczas gdy Corinthians się wzmocniło (i jeszcze nie sprzedali Mascherano) a Cruzeiro było spokojne na rynku transferowym i katastrofa w Belo Horizonte się nie szukuje.
Ciekawa będzie walka o niżesz miejsca, premiowane stratem w CL.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”