FIFA Ultimate Team

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

FIFA Ultimate Team

Post autor: Slim91 » 09 paź 2016, 22:24

Po ponad tygodniu można śmiało powiedzieć, że to jest jedna z lepszych FIFA w historii. Być może i najlepsza. Online gra się bardzo przyjemnie. Płynna gra. Możliwa gra z klepki na wysokim poziomie. Na razie nie widuję graczy którzy myślą, że grają we FIFE Street robiąc 20 kiwek na połowie jak to było w poprzedniej edycji. Bramkarze potrafią obronić więcej niż 1 strzał na mecz co jest ogromnym plusem. Jeszcze nie sprawdzałem trybu kariery ale ponoć dodali kilka nowości więc kolejna rzecz na plus. Jedynie nie podoba mi się, że usunęli puchary online. Po co w ogóle :?:

Tryb Huntera nudny. Jak można byłoby się spodziewać. Jednak dzieci w internecie mają taką radochę jakby grali co najmniej sobą i mogli decydować o przyszłych losach Huntera. Nie, nie mogą. Tryb ma wiele wad. Jakby chociaż możliwosć grania całym zespołem czy prośba o podanie. Tryb Become a Legend z PESa jest dużo lepszy.

Mistrzostwa FUT nie mają sensu. Z prostego powodu. Średnio chciałoby mi się grać 40 meczy w 1 weekend oraz serwery nawalają najbardziej w sobotę oraz niedzielę. Nawet sytuacja z powodu finansowego się nie opłaca. Gdybyśmy zagrali równą ilość meczy w ligach online to zdobylibyśmy więcej coinsów niż za granie we FUT Champions(doliczyć trzeba też eliminacje).

Wróć do „Gry Forumowe”