Ja tylko kibicuję. Kiedyś bardzo dużo grałem w CS'a, ale to jeszcze za czasów 1.6. Ostatnio (maj/czerwiec) grałem przez kilka tygodni na serwerze Only de_dust2 w 1.6, ale nie miałem chęci grać dłużej. Mimo wszystko dawniej był większy wybór pod względem serwerów jak i więcej graczy. Czy to CODMody, czy zwykłe FFA, sporo tego było. W GO nie gram.
Osobiście kibicuję francuskiemu EnVyUs, Polaków z Virtus.pro lubię, ale jakimś wielkim fanem nie jestem.
Nie no, nie mówię, że są słabi czy coś
Co do meczu ze starym Luminosity to aż dziwiło mnie, że po tym co Brazylijczycy zaprezentowali z G2 w ćwierćfinałach na Trainie Virtusi nie zbanowali tej mapy przy wyborze, wprawdzie na Trainie zawsze im jakoś szło, ale Fallen to wczoraj na pierwszej mapie robił z nimi co chciał. Jeszcze odnośnie formy SK, to co zrobił coldzera na Cobble'u, gdy nie zabił bodajże Pashy w plecy idealnie pokazuje w jakiej słabej dyspozycji jest SK, mają słabszy okres, bo patrząc na to jak kiedyś cold pozamiatał Liquid na Mirage'u to aż przykro wygląda jego gra. Słabsza dyspozycja SK wykorzystana przez VP, tak bym to widział.
W sumie to można by osobny temat założyć, jeśli tylko byłby ktoś chętny do dyskusji to czemu nie.