Korona Kielce (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Scyzoryk » 27 sie 2005, 11:43

nowok pisze:Czesław Michniewicz na pomeczowej konferencji:

"Po za protokołem chciałbym powiedzieć o zachowaniu Piechny. Uważam, że takie zachowanie jest skandaliczne, bo wyzwanie kogokolwiek z mojego sztabu od „skurwysynów” i myślę, jestem pewien, że to na pierwszoligowych boiskach nie przystoi. Tak się również odzywał do moich zawodników, prosili, aby powiedzieć to na konferencji i tak też czynię

Chyba ten pan za długo grał w nizszych ligach, gdzie nauczył sie tego hamstwa. Napisałbym cos wiecej ale KULTURA osobista mi na to nie pozwala, moze tylko dodam ze lepiej dla ekstraklasy byłoby gdyby takie elementy zostały w 4 lidze.
Nie wiem ale w telewizji nic takiego nie słyszałem . Mam nadzieje że to nie prawda bo raczej Piechnie takie zachowanie się nie zdarzało .
I nie wiem co cię tak oburzyło sami wyzywaliścię ( kibice LEcha ) , Koronę od najgorszych . Taka jest Polska piłka nic tego nie zmieni . Piechnie mogły puścić nerwy ale dlatego że nie mógł grać bo świetnie pilnowała go obrona Lecha za to chyba piechna nie mógł mieć pretensji . Nie wiem o co mu chodziło .

Wróć do „Polska”