Cloner, sorry ale pierdolisz jak potłuczony. Ślepo idziesz za tym trendem, choć szczerze mówiąc nie jestem przekonany czy sam jesteś jednym z nich, czy zwyczajnie chciałbyś być taki jak oni ale wyszło inaczej. Ale nie o tym. Kibole rozwalają ubikację w drobny mak - dla clonera wszystko w porządku, zakłucają ruch - wszystko gra, trzeba było pojechać inną trasą i nie przeszkadzać im w świętym obrządku. Jak za jakiś czas banda idiotów zbiorowo zgwałci niewinną dziewczynę bo taki będą mieli kaprys, też będziesz stał za nimi murem? Napiszesz że przecież zgwałcili ją a nie ciebie więc o co chodzi? Miejże człowieku własny rozum. To nie świat ma się dostosować do kibolskich zwyczajów tylko odwrotnie. Jak nie rozumiem wielu mankamentów w UK, tak jedna rzecz bardzo mi się tu podoba. Pokazano hooligansom że nie są wyjęci spod prawa, zaostrzono przepisy i jest spokój. Mam nadzieję że i w Polsce nadzejdzie czas, gdy pokaże się im miejsce w szeregu raz na zawsze.
Żeby nie było, bo jestem chłopak z Bałut i udzielających się znajomych też mam, ale każdy z nich ma zasady i ich nie przekracza.